Megvágta, majd megszúrta férjét

2016. 12. 28., sze - 07:45
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfajult a vita Andocson.

A Tabi Rendőrőrs súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy andocsi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves nő 2016. december 27-én 14 óra 45 perc körül andocsi otthonukban – szóváltást követően – késsel megvágta, majd megszúrta férje felkarját.  A kiérkező körzeti megbízottak J. B.-t a helyszínen elfogták, a rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az asszony az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.