Négy lopás, egy gyanúsított

2015. 10. 06., k - 05:31
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Pénzt, élelmiszert és italokat lopott Tótkomlóson az a férfi, aki ellen vádemelést javasol a rendőrség.

Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy tótkomlósi férfi ellen. A 39 éves M. Sz. 2015. július 11-én 20 óra 30 perc és 2015. július 12-én 9 óra közötti időben átmászott egy tótkomlósi családi ház kerítésén, majd a nyitott bejárati ajtón át bement az épületbe és a konyhában talált táskából készpénzt tulajdonított el. Ezt követően, 2015. augusztus 5-én vendégségbe ment egyik ismerőséhez, akinek elterelte a figyelmét és ellopta a táskáját, amelyben az iratok mellett készpénz is volt. Másnap, 2015. augusztus 6-án szintén Tótkomlóson kitörte egy lakóház egyik ablakát, majd az épületből kolbászt és bort lopott. Végül M. Sz. 2015. augusztus 29-én italokat tulajdonított el egy ház garázsából.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopások ügyében elrendelt nyomozást 2015. október 1-jén lezárta és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el az Orosházi Járási Ügyészségre. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Szatymaz közelében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.