Nekiütközött egy debreceni ház falának

2017. 03. 24., p - 09:19
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesetben a gépkocsit vezető férfi és egyik utasa megsérült.

Egy Mercedes típusú személygépkocsi közlekedett Debrecenben, az Egyetem sugárúton, a Honvéd utca felől a Füredi út irányába 2017. március 24-én 5 óra 20 perc körül. A sofőr az Őszirózsa közbe kanyarodott gépjárművével, eközben nekiütközött egy társasház falának. Az esetet látta egy, a közelben elhaladó jármű vezetője, aki megállt és bejelentést tett a rendőrségre.

A helyszínre érkező rendőrök a Mercedest vezető 23 éves férfival szemben alkoholszondát és kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, mindkettő pozitív értéket mutatott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr és egyik utasa könnyű sérülést szenvedtek. A 23 éves férfit a rendőrök – orvosi ellátását követően – további mintavétel céljából előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A rendőrök a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.