Ököllel ütötte a kaputelefonokat

2017. 06. 01., cs - 07:18
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök a bódult állapotú fiút elfogták.

A Tatabányai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves tatabányai lakos ellen.

A fiatalkorú 2017. június 1-jén 1 órakor Tatabányán, a Verebély László utcában több lépcsőház kaputelefonját megrongálta. A tettes a készülékek érintőgombjait takaró fedőüveget kitörte, illetve a burkolatokat ököllel ütötte.

A rendőrök a környéket átvizsgálták és egy közeli utcában igazoltattak egy zavart viselkedésű, vérző kézfejű fiút. A járőrök a fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben drog gyorstesztet alkalmaztak. A pozitív eredmény a tiltott szer használatát megerősítette.

A nyomozók a fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.