Órákon belül elfogták a füstöltáru tolvajokat

2015. 01. 06., k - 09:41
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A körzeti megbízott információja vezetett a tolvajok nyomára.

Pár óra leforgása alatt kézre kerítették a rendőrök azt a három ormánsági férfit, akik 2015. január 3.-ára virradóra törtek be egy drávaszabolcsi családi házhoz tartozó melléképületbe. A sértett reggel 8 órakor észlelte, hogy a megelőző napokban levágott három hízóból készített, közel 100 kilogramm füstöltárut ismeretlen elkövetők ellopták.

A helyszínre érkező járőröket az előző éjjel szolgálatban lévő helyi körzeti megbízott segítette a bűncselekmény felderítésében. A beszerzett adatok alapján a helyszínen lévő rendőrök négy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akik gyanúsítotti kihallgatásukkor beismerő vallomást tettek. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Siklósi Rendőrkapitányság folytatja a büntetőeljárást. 

A házkutatások során a rendőrök az eltulajdonított füstöltáru nagy részét lefoglalták, azokat a sértettnek a bűncselekmény bejelentését követő 24 órán belül visszaadták

.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Szatymaz közelében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.