Országos összesítő

2015. 09. 15., k - 05:30
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 51 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 2 balesetben 3 személy vesztette életét, 16 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 467 személyt fogott el, ebből 25 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 98 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 183 személyt állítottak elő, köztük 84 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 95 esetben foganatosítottak.

Tiltott határátlépés miatt 9380 főt fogtak el a rendőrök, 5 személlyel szemben közokirat-hamisítás és további 13 fővel szemben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Palesztin határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.