Rablás Csörögön

2015. 02. 27., p - 06:30
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A váci rendőrök egy 20 éves férfit vettek őrizetbe.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya N. A. 20 éves csörögi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. február 25-én 11 óra 20 perc körüli időben Csörög egyik utcájában – vásárlási szándékkal - közel 20 üveg parfümöt vett át a sértettől. Mivel a 20 éves férfi az illatszert nem akarta kifizetni, a sértett az árut visszakérte tőle, majd azokat el akarta venni N. A-tól. Ekkor a gyanúsított a termékek megtartása érdekében a sértettet ököllel többször arcon ütötte, majd elhagyta a helyszínt.

 

A bejelentést követően a váci nyomozók megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, melynek eredményeként N. A-t 2015. február 25-én 14 óra 20 perckor Csörögön elfogták, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

Ellene a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.