Rablásért, lopásért, rongálásért kell felelnie

2016. 02. 07., v - 08:10
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 15 éves letenyei fiú ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A gyanú szerint a kamasz fiú még 2015. szeptember 30-án 20 óra 30 perc körüli időben Nagykanizsán, követett egy nőt, majd lekapta válláról táskáját és elfutott vele. Ezt követően 2015. október 29-én éjszaka, egy a Rozgonyi utcában parkoló autót rongált meg. Egy másik alkalommal 2015. november 6-án 21 órakor Letenyén, kétszer fejbe ütött és mellkason rúgott egy férfit, majd elvette tőle a telefonját. Negyed órával később egy várakozó gépkocsiból tulajdonított el egy láncfűrészt.  

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 15 éves letenyei fiú ellen rablás és lopás bűntett, valamint rongálás és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: késsel támadt az alvó családra

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.