Rendőrkézen a bolti tolvajok

2015. 01. 23., p - 13:30
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A menekülő telefon tolvajt a rendőrök fogták el, nőtársát az üzletben a biztonsági őrök tartóztatták fel.

A rendőrség ügyeletét 2015. január 22-én 14 óra 58 perckor bolti lopásról értesítették. A bejelentő elmondta, egy férfi és a vele lévő nő mobiltelefont kíséreltek meg eltulajdonítani a győri bevásárlóközpontból. A férfi a készüléket a dobozából kivette és fizetés nélkül akarta kivinni az üzletből. A biztonsági szolgálat a 30 éves nőt a kijáratnál feltartóztatta és az irodába kísérte. Társa ellenállt, a biztonsági őrökkel dulakodni kezdett, majd a bejárati ajtó üvegét kitörte és elfutott az üzletből. Menekülés közben a lopott telefont eldobta.

A helyszínre érkező egyenruhások szolgálati gépkocsijukkal követték a férfit, aki a kerítésen átmászott és egy lakótömbben próbált elrejtőzni. A rendőri felszólításnak nem engedelmeskedett, ezért az egyenruhások megbilicselték és előállították. A Győri Rendőrkapitányság a 30 éves győri lakosok ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.