Ruhaneműt akart lopni

2016. 10. 03., h - 10:31
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy balassagyarmati üzletben lopáson értek tetten egy 32 éves bujáki nőt.

A rendőrség ügyeletére 2016. október 2-án 14 óra 13 perckor érkezett a bejelentés miszerint az egyik országos áruházlánc balassagyarmati üzletében egy nőt lopáson tetten értek.

A járőrök a helyszínen megállapították, hogy a 32 éves P. SZ. Beatrix bujáki lakos több gyermekruhát vitt az áruház próbafülkéjébe. A nő ezt követően két ruhaneműről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd további három ruhadarabbal együtt azokat táskájába rejtette és fizetés nélkül elhagyta a pénztárat. P. Sz. Beatrixot a biztonsági őrök a kijáratnál feltartóztatták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

A rendőrök a nőt a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.