Szervezeti egységek versenyeztek

2014. 11. 07., p - 21:05
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Megyei sportvetélkedőt tartottak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A sportesemény elsődleges célja az volt, hogy a szervezők felhívják a rendőri állomány figyelmét a rendszeres testedzés fontosságára. Az egészséges életmód népszerűsítése, a fizikai állapot javítása, szinten tartása mellett a verseny lehetőséget teremtett a csapatépítő jellegű sportolásra.

A vetélkedőre a megyei rendőr-főkapitányság szervezeti egységei három fős csapatokkal jelentkezhettek, s a csapat tagjai között 1 női versenyzőnek is lennie kellett. A feladatokat időre kellett teljesíteni, így az a csapat nyert, mely a versenyszámokat a legkevesebb összesített idő alatt teljesítette. A csapatok akadálypályán mérettették meg magukat, illetve gépjármű-vezetéstechnikai és lövészeti tudásukat mérték össze.

A rendőr-főkapitányság Kiképző Központjában 2014. november 7-én 8-13 óráig megtartott versenyen összesen 15 csapat indult. A megyei bajnoki címet a Debreceni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Őr- és Járőrszolgálati Alosztály csapata szerezte meg, második helyezést ért el a Hajdúnánási Rendőrkapitányság csapata és bronzérmesek lettek a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség versenyzői.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsok a taxiban

A szerb sofőr három embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.