Táskát loptak, elfogták őket

2016. 12. 12., h - 11:51
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán, egy szórakozóhelyről ellopták két vendég táskáját. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatal lányokat a rendőrök rövid időn belül elfogták, a lopott dolgok egy részét is megtalálták náluk.

Ellopták két vendég táskáját 2016. december 11-én hajnalban az egyik békéscsabai szórakozóhelyről. A rendőrök Békéscsaba belvárosában rövid időn belül elfogtak két fiatalt, akiknél megtalálták a lopott dolgok egy részét. A 18 éves lányok együtt szórakoztak a vendéglátóhelyen, majd amikor kimentek dohányozni, egyikük magával vitt két táskát. A bennük talált dolgok közül néhányat szemetesbe dobtak, a többit egymás között elosztották és elmentek a diszkóból.

 

A nyomozók a lopott dolgok egy részét lefoglalták, a pénzt, mobiltelefont és iratokat visszaadták a tulajdonosaiknak. Az orosházi és békéscsabai középiskolás lányokat a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.