Vádemelési javaslat

2017. 06. 05., h - 09:02
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Telefont vásároltatott magának egy ismerősével, de nem fizette a törlesztőrészleteket egy komlói nő.

Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség az ellen a 21 éves komlói nő ellen, aki 2016. január 15-én kérte meg egy férfi ismerősét, hogy vegyen neki hitelre egy okostelefont, de nem fizette a törlesztőrészleteket. A pórul járt férfi a rendőröktől kért segítséget, aki elmondta, hogy megállapodásuk szerint a telefont a nő használta, és cserébe fizette volna annak törlesztőrészleteit, ezt azonban egyetlen alkalommal sem tette meg.

A nő ügyében folytatott nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.