Vérnyomot hagyott

2016. 10. 04., k - 13:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nagyvenyimi férfi megrongálta a haragosa autóját, azonban a kerekek kiszúrása közben magát is megvágta. A rendőrök azonosították az elkövetőt és befejezték az ügyében folytatott nyomozást.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást S. István 48 éves nagyvenyimi lakossal szemben.

Egy Volkswagen típusú gépkocsi tulajdonosa 2016 júliusában tett feljelentést a helyi rendőrkapitányságon, mely szerint Dunaújvárosban, a Béke körúton valaki kiszúrta az autójának a kerekeit.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen elkövető a rongálás során megsérült és a járművön vérnyomot hagyott. A nyomozók a büntetőeljárás során azonosították és kihallgatták a sértett haragosát S. Istvánt, aki a rendőrök kérdéseire elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy miközben egy bicskával kivágta a gumikat, a saját kezét is megsértette.

A dunaújvárosi nyomozók a napokban befejezték az ügyben folytatott büntetőeljárást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.