Vérnyomot hagyott

2016. 10. 04., k - 13:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nagyvenyimi férfi megrongálta a haragosa autóját, azonban a kerekek kiszúrása közben magát is megvágta. A rendőrök azonosították az elkövetőt és befejezték az ügyében folytatott nyomozást.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást S. István 48 éves nagyvenyimi lakossal szemben.

Egy Volkswagen típusú gépkocsi tulajdonosa 2016 júliusában tett feljelentést a helyi rendőrkapitányságon, mely szerint Dunaújvárosban, a Béke körúton valaki kiszúrta az autójának a kerekeit.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen elkövető a rongálás során megsérült és a járművön vérnyomot hagyott. A nyomozók a büntetőeljárás során azonosították és kihallgatták a sértett haragosát S. Istvánt, aki a rendőrök kérdéseire elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy miközben egy bicskával kivágta a gumikat, a saját kezét is megsértette.

A dunaújvárosi nyomozók a napokban befejezték az ügyben folytatott büntetőeljárást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.