Vérnyomot hagyott

2016. 10. 04., k - 13:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nagyvenyimi férfi megrongálta a haragosa autóját, azonban a kerekek kiszúrása közben magát is megvágta. A rendőrök azonosították az elkövetőt és befejezték az ügyében folytatott nyomozást.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást S. István 48 éves nagyvenyimi lakossal szemben.

Egy Volkswagen típusú gépkocsi tulajdonosa 2016 júliusában tett feljelentést a helyi rendőrkapitányságon, mely szerint Dunaújvárosban, a Béke körúton valaki kiszúrta az autójának a kerekeit.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen elkövető a rongálás során megsérült és a járművön vérnyomot hagyott. A nyomozók a büntetőeljárás során azonosították és kihallgatták a sértett haragosát S. Istvánt, aki a rendőrök kérdéseire elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy miközben egy bicskával kivágta a gumikat, a saját kezét is megsértette.

A dunaújvárosi nyomozók a napokban befejezték az ügyben folytatott büntetőeljárást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.