Veszprém megyében történt

2013. 07. 31., sze - 08:55
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Csülökkel vendégelte meg magát egy betörő Veszprémben, vodkát kísérelt meg eltulajdonítani egy bolti tolvaj Várpalotán.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 súlyos sérüléssel járó és 1 könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, továbbá 6 olyan balesethez vonultak ki, melyek sérülés nélkül végződtek.

 

Kollégáink 9 főt állítottak el, továbbá 3 főt fogtak el, akik közül 2 személyt őrizetbe vettek.

 

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai vették őrizetbe azt az 50 éves helyi lakost, aki 2013. július 30-án 18.30 körüli időben egy veszprémi csárdába tört be. I. Lajos éppen egy tál csülköt fogyasztott, amikor a járőr a helyszínre érkezett. A férfit az étterem hátsó helyiségében elfogta, majd a rendőrségre előállította. I. Lajos ellen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az eljáró szerv.


Várpalotán az egyik áruházban értek tetten 2013. július 30-án – nem sokkal 22 óra előtt – egy 47 éves lakcím nélküli nőt, amint ruházatába rejtve kísérelt meg eltulajdonítani egy üveg vodkát. H. Csabánét a kiérkező rendőrök a Várpalotai Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették, ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.  

        


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.