Zala megyei balesetek

2017. 04. 11., k - 08:48
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 21 éves helyi fiatalember 2017. április 10-én 12 óra 30 perckor Zalaszentgróton, a Dózsa György utcába történő kanyarodása során, nem adott elsőbbséget egy segédmotorral közlekedő férfinak. A baleset következtében a motoros könnyebben sérült, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Zalaegerszegen, a Landorhegyi úton 14 óra 36 perckor egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárral közlekedő fiút, aki a baleset következtében könnyebben megsérült.

Egy zákányfalui férfi 15 óra 15 perckor Nagykanizsán, a Vár úton nem adott elsőbbséget egy a kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklis nőnek. A baleset következtében a kerékpáros könnyebben sérült.

Pakod külterületén 18 óra 30 perc körül egy Opel Vectra típusú személyautó sofőrje, tisztázatlan okok miatt elveszítette uralmát a járműve felett és árokba csapódott. A balesetben a gépkocsi egyik utasa súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.

 

Sok van a rovásán

Személyi szabadság megsértése, kifosztás, testi sértés és okirattal visszaélés miatt kell felelnie egy 44 éves ácsi férfinak.