Zala megyei balesetek

2017. 04. 11., k - 08:48
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 21 éves helyi fiatalember 2017. április 10-én 12 óra 30 perckor Zalaszentgróton, a Dózsa György utcába történő kanyarodása során, nem adott elsőbbséget egy segédmotorral közlekedő férfinak. A baleset következtében a motoros könnyebben sérült, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Zalaegerszegen, a Landorhegyi úton 14 óra 36 perckor egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárral közlekedő fiút, aki a baleset következtében könnyebben megsérült.

Egy zákányfalui férfi 15 óra 15 perckor Nagykanizsán, a Vár úton nem adott elsőbbséget egy a kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklis nőnek. A baleset következtében a kerékpáros könnyebben sérült.

Pakod külterületén 18 óra 30 perc körül egy Opel Vectra típusú személyautó sofőrje, tisztázatlan okok miatt elveszítette uralmát a járműve felett és árokba csapódott. A balesetben a gépkocsi egyik utasa súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét járható a 47-es főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán, ahol korábban anyagi káros baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Teljes útlezárás a 47-es főúton

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán. Az utazók a városon keresztül tudnak kerülni.

 

A külterületek biztonságáért

Nem kétséges: a nagyobb településekre nagyobb figyelem összpontosul, ami a biztonságot és a környezetvédelmet illeti.

 

Vetélkedő a börtönben

Elsőre talán bizarr jelenség, amint tömött sorokban, vidáman és izgalommal vonul 28 tizenéves és több tucat felnőtt a börtönbe.

 

Ne várj 72 órát!

Csak tavaly 21 483 eltűnés miatt indult körözés szerte az országban.

 

Kiállás a biztonság mellett

Középiskolásokkal közösen szervezett közlekedésbiztonsági flashmobsorozatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).