Zala megyei balesetek

2017. 04. 11., k - 08:48
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 21 éves helyi fiatalember 2017. április 10-én 12 óra 30 perckor Zalaszentgróton, a Dózsa György utcába történő kanyarodása során, nem adott elsőbbséget egy segédmotorral közlekedő férfinak. A baleset következtében a motoros könnyebben sérült, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Zalaegerszegen, a Landorhegyi úton 14 óra 36 perckor egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárral közlekedő fiút, aki a baleset következtében könnyebben megsérült.

Egy zákányfalui férfi 15 óra 15 perckor Nagykanizsán, a Vár úton nem adott elsőbbséget egy a kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklis nőnek. A baleset következtében a kerékpáros könnyebben sérült.

Pakod külterületén 18 óra 30 perc körül egy Opel Vectra típusú személyautó sofőrje, tisztázatlan okok miatt elveszítette uralmát a járműve felett és árokba csapódott. A balesetben a gépkocsi egyik utasa súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószerrel kereskedtek

Egy 17 éves fiú is árulta a kábítószert. A hajdú-bihari rendőrök hat gyanúsítottal szemben folytatják a nyomozást.

 

Meglopták a tolvajt

Egy mezőzombori sértettől pénzkazettát vittek el, amit végül a tolvaj segítői elloptak.

 

Lopás miatt keressük őket

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.