Zala megyei balesetek

2017. 05. 14., v - 07:30
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi 2017. május 13-án 6 óra 35 perckor közlekedett Zalaegerszeg és Egervár között Opel típusú személyautóval, amikor eddig ismeretlen körülmények miatt letért az útról és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi 10 óra 50 perc körül Bocfölde és Csatár között közlekedett személyautójával, amikor az elágazáshoz érve eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy motorkerékpáros férfival. A balesetben a motoros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy zalaegerszegi férfi 19 óra 30 perc körül segédmotoros kerékpárral közlekedett Teskánd és Bagod között, amikor az egyik kanyarban eddig tisztázatlan körülmények miatt letért az útról és a vaskorlátnak ütközött. A balesetben a férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.