Zala megyei balesetek

2017. 05. 14., v - 07:30
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi 2017. május 13-án 6 óra 35 perckor közlekedett Zalaegerszeg és Egervár között Opel típusú személyautóval, amikor eddig ismeretlen körülmények miatt letért az útról és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi 10 óra 50 perc körül Bocfölde és Csatár között közlekedett személyautójával, amikor az elágazáshoz érve eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy motorkerékpáros férfival. A balesetben a motoros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Egy zalaegerszegi férfi 19 óra 30 perc körül segédmotoros kerékpárral közlekedett Teskánd és Bagod között, amikor az egyik kanyarban eddig tisztázatlan körülmények miatt letért az útról és a vaskorlátnak ütközött. A balesetben a férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.