Zala megyei balesetek

2017. 07. 14., p - 07:19
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy súlyos sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Ahogy arról tegnap hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. július 13-án 14 óra 30 perc körül a 76-os főúton. Egy 55 éves férfi és 51 éves utasa közlekedett Bagod irányából Zalacséb felé, amikor a sofőr – feltehetően rosszullét miatt - elvesztette uralmát a gépjármű felett, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol kiszakította a szalagkorlátot és a fák közé csapódott. A balesetben az 55 éves sofőr a helyszínen életét vesztette, utasa pedig nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Sandon, a Petőfi úton közlekedett egy nő kerékpárjával 14 óra 40 perc körül, amikor a kereszteződéshez érve eddig még ismeretlen körülmények között a vízelvezető árokba esett. A kerékpáros nő a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pusztakézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Őrizetben a nyaklánckitépő

A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy héten belül két alkalommal nyakláncot, két alkalommal pedig fülbevalót tépett ki a sértettek nyakából, illetve füléből.

 

Lelőtte szomszédja kutyáját

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lelőtt egy kutyát, majd egy zsákba tette a tetemet és egy bokor alá rejtette Garé határában.