Zala megyei balesetek

2017. 07. 16., v - 09:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos, három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Nagykanizsán, 2017. július 15-én 9 óra 5 perckor a Hevesi utcában közlekedett egy férfi Nissan típusú személyautóval, amikor eddig még ismeretlen körülmények között a gyalogátkelőhelyen elütött egy gyalogost, aki könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.  

Egy férfi közlekedett kerékpárjával Nagykanizsán 10 óra 10 perc körül a Kaposvári út irányából a Csónakázó tó felé, amikor a lejtőn elvesztette uralmát a kerékpár felett és elesett. A férfi a balesetben súlyos sérülést szenvedett.

Egy hölgy Zalaegerszegen, a Vizslaparki úton állt 17 óra 30 perc körül, amikor kilépett a kerékpárútra és az ott közlekedő kerékpáros fellökte. A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen közlekedett egy férfi 21 óra 45 perckor Opel típusú személyautóval a Kosztolányi téren a Dísz tér felé, amikor a kereszteződésnél eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Volkswagen típusú személyautóval. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

a

Egy nő az utasaival közlekedett az esti órákban Toyota típusú személyautóval Nova irányából Mikekarácsonyfa felé, amikor ismeretlen körülmények között letért az útról és vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a sofőr és utasai nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

a


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Más útlevelével próbálkoztak

Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb-magyar kettős állampolgár ellen, aki két koszovói férfit próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.