Zala megyei összesítő

2017. 03. 21., k - 10:18
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két súlyos és egy könnyű sérüléssel, továbbá négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy zalaegerszegi nő 2017. március 20-án 5 óra 50 perckor a Gasparich úton kerékpározott, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elesett. A biciklis a baleset következtében súlyosan megsérült.

Nagykanizsán, 15 órakor a Kinizsi utcában közlekedett a Rákóczi utca irányába egy kerékpáros helyi férfi, amikor az útkereszteződésben egy kisteherautó elé hajtott. A biciklis a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, őt a mentők kórházba vitték.

A zalai járőrök kilenc főt állítottak elő és hat főt fogtak el bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetve szabálysértés miatt.

A szonda két esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél az elmúlt 24 órában Zala megyében.

Kérjük, vezessenek fokozott figyelemmel!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.