Leszakította az ujját a tűzijáték

2015. 01. 01., cs - 10:03
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik győri fiatalnak leszakította az ujját, a másiknak négy ujjpercét roncsolta a kezükben felrobbant római gyertya.

A mentőszolgálat munkatársai 2014. december 31-én 19 órakor értesítették a rendőrség ügyeletét, hogy tűzijáték okozta sérüléssel szállítottak kórházba egy fiatal férfit. Az egyenruhások megállapították, hogy a 23 éves fiatalember Győrben, a Fehérvári úti felüljárónál a római gyertyát meggyújtotta és öt lövedéket kilőtt. A hatodiknál a kezében tartott pirotechnikai eszköz felrobbant és roncsolásos sérülést okozott. A bal kezén négy ujjpercet amputálni kellett.


 

 

Veszprémvarsányból 2015. január 1-jén 01 órakor egy fiatalembert tűzijáték okozta csonkolásos sérüléssel szállítottak a mentők a győri kórházba. A 17 éves győri fiatal a rendőröknek elmondta, az általa római gyertyának vélt pirotechnikai eszközt úgy kapta, s mikor a közterületen meggyújtotta az a kezében felrobbant. Jobb kezén a mutatóujja csaknem teljesen, hüvelykujja pedig részben leszakadt. Azonnal meg kellett műteni.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.