Álló teherautónak ütközött egy kamion

2017. 05. 24., sze - 19:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Abony külterületén félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

Egy műszaki hiba miatt az út szélén álló teherautónak ütközött egy kamion 2017. május 24-én 19 óra 30 perckor a 4-es főút 82-es kilométerszelvényében, Abony külterületén. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. 

A helyszínelést a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai félpályás útlezárás mellett kezdték meg. A forgalom rendőri irányítás mellett egy sávon, váltakozó irányba halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Falunap után „híd” csere

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a garázda férfival szemben, aki egy egerlövői rendezvényen előzetes szóváltást követően úgy megütött egy férfit, hogy annak „híddal” rögzített fogai kiestek.

 

Fizetés nélkül elhajtott

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves budapesti férfi ellen.

 

Három deciliter pálinka vezetett balesethez

Vádemelést javasol a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy férfival szemben, aki a város külterületén anyagi káros balesetet okozott. A nyomozás során kiderült, hogy a sofőr ittas volt.

 

„Unokázós” csaló

A rákosmenti rendőrök vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki több százezer forintot csalt ki egy idős férfitől, de a második bűncselekménynél már belefutott a rendőrökbe.