Áthajtott a kislány kezén

2015. 05. 20., sze - 09:29
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről a nagykanizsai férfi.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 19-én 11 óra 40 perckor Nagykanizsán egy óvoda nagycsoportosai kerékpároztak, amikor az egyik 6 éves kislány elesett, és egy  Citroen típusú személygépkocsi – eddig még tisztázatlan körülmények között – áthajtott a kezén, majd az akkor még ismeretlen sofőr hátramenetbe kapcsolt, és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az egyik óvónő értesítette a rendőrséget, aki felírta a gépjármű rendszámát. A nagykanizsai rendőrök otthonából állították elő a 30 éves sofőrt, aki megalapozottan gyanúsítható a cselekmény elkövetésével.

A nagykanizsai férfi azt mondta rendőröknek, későn észlelte azt, hogy mi történt, és megbánta, hogy elhajtott a helyszínről.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, a mentők a nagykanizsai kórházba vitték.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt indított eljárást a 30 éves nagykanizsai H. Szilárd ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam