Baleset

2015. 06. 14., v - 07:18
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A kislány aludt, amikor autójukkal fának csapódtak.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2014. június 13-án 16 óra 20 perc körüli időben Bakonyszombathely külterületén, ahol egy személygépkocsi fának csapódott. A járműben ketten utaztak. Vezetőjét mentőhelikopter szállította kórházba, a sofőr kilenc éves kislányát mentőautó vitte el a legközelebbi egészségügyi intézménybe. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint apa és lánya a Balatonról tartott hazafelé, amikor eddig tisztázatlan okból és körülmények között a járművezető letért az úttestről és autójával az út melletti árokba hajtott, majd ott egy fának ütközött. A baleset körülményeit a Komáromi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.