Baleset miatt teljes útlezárás az M1-esen

2016. 06. 03., p - 19:58
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kigyulladt egy személyautókat szállító kamion az M1-es autópálya 113. kilométerszelvényénél a Budapest felé vezető oldalon.

Eddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt egy személyautókat szállító kamion 2016. június 3-án 19 óra 30 perckor az M1-es autópálya 113. kilométerszelvényénél Győr környékén, a Budapeset felé vezető oldalon. A tűz átterjedt a kamion rakománya közül további három autóra is. A balesetben az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki. A rendőrség az érintett útszakaszt - a műszaki mentés idejére - teljes szélességében lezárta.

Teljes útlezárás baleset miatt az M1-esen Győr környékén a Budapest felé vezető oldalon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.