Egy férfi életét veszítette a balesetben

2017. 04. 22., szo - 03:38
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M3-as autópályán Gelej és Mezőnagymihály között halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. április 22-én 2 óra 40 perckor az M3-as autópálya 140 kilométerszelvényében - Miskolc irányába - egy személygépjármű a szalagkorlátnak ütközött, majd az úttestről lesodródott. A gépjármű egyik férfi utasa a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. Az elsődleges információk szerint a balesetben további két személy súlyos sérüléseket, egy fő pedig könnyű sérüléseket szenvedett.  A sérültek ellátása, valamint a helyszínelés és a műszaki mentés időtartamára a rendőrség a sztráda külső forgalmi sávját lezárta.

 

A halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit rendőrség vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.