Gázolaj folyt az úttestre Gödöllőn

2017. 06. 12., h - 14:46
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy korábban történt baleset miatt kell korlátozásra számítani.

Két jármű ütközött össze 2017. június 12-én 14 óra 10 perc körül Gödöllőn a Béri Balogh Ádám utca és a Köztársaság út kereszteződésében. A baleset következtében nem sérült meg senki, azonban jelentős mennyiségű gázolaj folyt az úttestre. Az útburkolat takarításának idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik a rendőrök.

 

Két jármű ütközött, teljes útlezárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.