Halálos baleset Békés megyében

2016. 06. 11., szo - 06:09
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Személygépkocsi kerékpárjaival közlekedő két nőt ütött el Mezőhegyes külterületén. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszínelést.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2016. június 11-én 4 óra 30 perc körül a 4427-es úton, Mezőhegyes külterületén. Tótkomlós irányába haladt kerékpárjaival két nő, akiket a velük azonos irányba közlekedő személygépkocsi elütött.  Az egyik biciklis súlyos sérülést szenvedett, a másik sérült 5 óra 30 perckor a helyszínen elhalálozott. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszínelést. Kerülni Pitvaros és Mezőkovácsháza felé lehet. A rendőrök segítenek a forgalom terelésében.

Baleset helyszíne


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.