Megelőzték a balesetet

2015. 07. 16., cs - 09:23
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A járművezető elaludt, miközben a rendőrök igazoltatták.

Egy, a haladó sávok között cikázó, a piros jelzőlámpán áthaladó járművezetőt állítottak meg 2015. július 15-én 22 órakor a rendőrök Tatabányán, megelőzve ezáltal egy közúti közlekedési baleset bekövetkezését a város egyik legforgalmasabb főútján.

A kocsit egy 45 éves tatabányai asszony vezetette. Igazoltatása közben a nő közölte, hogy alkoholt nem fogyasztott, ugyanakkor több nyugtatót és altatót is bevett mielőtt volán mögé ült volna. A rendőrök azt még ellenőrizni tudták, hogy valóban nem ivott szeszesitalt, további kérdéseket azonban már nem tudtak feltenni neki, mert a járművezető elaludt. A járőrök mentőt hívtak hozzá, amely kórházba vitte. Az egészségügyi intézményben a járművezetőtől vér- és vizeletmintát vett az orvos. A Tatabánya Rendőrkapitányság a járművezető ellen az általa elkövetett szabályszegések miatt szabálysértési eljárásokat indított.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tétlenkedtek

Lángoló épületről kaptak riasztást a Ráckevei Rendőrkapitányság járőrei, akik pillanatok alatt a helyszínre értek és a házból kihoztak egy gázpalackot, miután egy már felrobbant, és kirepült a szomszédos mezőre.