Megtalálták a gázolót

2014. 04. 10., cs - 13:05
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pálmonostora határában történt halálos balesetet okozó kamion sofőrjét fél nap alatt megtalálták a rendőrök.

Mint arról már korábban beszámoltunk, 2014. április 9-én 15 óra 45 perc körüli időben a 4504-es számú út 7-es kilométerének közelében Tömörkény felől Pálmonostora irányába haladt egy 52 éves pálmonostorai férfi kerékpárral, amikor egy vele azonos irányba közlekedő kamion pótkocsijával elütötte. A kerékpáros a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kamion megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Pálmonostora felé.

A széleskörű adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeképpen a rendőrök 2014. április 10-én 6 órára beazonosították a balesetet okozó kamion sofőrjét, V. Gyula 43 éves gyömrői lakost. A férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki az egyenruhások. A terhelt vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését, az eljárás során szabadlábon védekezik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.