Ónos eső, havazás nehezíti a közlekedést Budapesten

2017. 02. 01., sze - 14:14
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az időjárási viszonyok elsősorban a főváros II. és XII. kerületében okoznak gondokat.

Budapesten további ónos eső, havazás várható, mely tovább nehezíti a közlekedést. A megváltozott útviszonyoknak megfelelő közlekedés fokozott figyelmet igényel a járművezetőktől.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb riasztása szerint a fővárosban tartós, nagy mennyiségű ónos eső várható. A várt csapadék mennyisége elérheti az egy millimétert ónos eső formájában. Budapest magasan fekvő területein a csúszós utak fennakadást okozhatnak a közlekedésben.

Kérjük a járművezetőket, hogy folyamatosan tájékozódjanak az aktuális meteorológiai helyzetről és útviszonyokról. A gyalogosok és az autósok egyaránt fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.