Öten megsérültek

2016. 01. 01., p - 07:50
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A járműben utazók közül hárman az autóban szorultak, miután közúti közlekedési balesetet szenvedtek.

Árokba hajtott személygépkocsijával egy bábolnai férfi, aki négy utasa mellett maga is súlyosan megsérült a 2015. december 31-én 23 óra 40 perckor Tárkány közelében bekövetkezett közúti közlekedési balesetben. A mentők sofőrt és utasait is kórházba vitték. A személygépkocsit vezető 27 éves A. Balázs ellen súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Komáromi Rendőrkapitányság. A járművezető iratainak ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel és biztonsági övét sem használta. A kocsi okmányai között is találtak hiányosságot a járőrök, annak lejárt a műszaki érvényessége és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vitt, amit a raktárban talált

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba negyvennégy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök harminckilenc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, öt személyt pedig elfogtak, akiket előállítottak, majd átadtak a román hatóságoknak.