Rendőr Mikulások ajándékoztak Zala megyében (fotókkal)

2014. 12. 05., p - 13:05
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök kíséretében érkezett meg a Mikulás több megyei város iskoláiba, majd három kórház kis betegeihez is ellátogatott.

Az országban először, tizenöt évvel ezelőtt Zala megyében indult el a Rendőr Mikulás program, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend az iskolások és a közlekedő autósok körében. A megyében 2014. december 5-én reggel Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Keszthelyen és Lentiben közlekedési rendőrök segítségével osztogatott ajándékot a Rendőr Mikulás az iskolákba érkező gyermekeknek, valamint az első osztályosoknak, majd három város kórházában, a gyermekosztályon fekvő apróságokat is meglepte édességgel.

Zalaegerszeg utcáin a szabálykövető autósok szintén jutalomban részesültek; a Mikulástól virgácsot kivételesen senki nem kapott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.