Speedmarathon

2015. 04. 14., k - 12:36
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A rendőrség kijelölte az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Mint arról korábban hírt adtunk, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést hajt végre.

A rendőrség felhívására számos állampolgári javaslat érkezett a rendőrségre. Ezen jelzések és a helyi adottságok, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka ismeretében a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat, amelyek a mellékelt táblázatban megtalálhatóak.

Az ellenőrzések helyszínére a rendőrség megyénként 10-10 főt meghív azok közül, akik javaslatot tettek. A meghívottak e-mailben kapnak tájékoztatást a részletekről.

A rendőrség köszöni az állampolgárok együttműködését és segítségét!

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy eltiltott járművezető

Egyet a dabasi, egy másikat a szigetszentmiklósi, kettőt a monori járőrök vontak ki a forgalomból. Hárman annak ellenére ültek volán mögé, hogy tudták, tilos, a jogosítvánnyal egyébként nem rendelkező negyedik adta a tudatlant.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 51 éves román sofőr ellen, aki 20 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.