Szabadnapos rendőrök segítettek

2017. 02. 24., p - 19:20
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Üzemanyagot szállító kamion kereke kapott lángra Martfű külterületén. Szabadnapos rendőrök segítettek megfékezni a tüzet.

Martfű külterületén 2017. február 24-én délután egy gázolajat szállító kamion kereke kapott lángra. A gépkocsi vezetője észlelte az esetet és egy porral oltó készülékkel megkezdte az oltást. Ezt vették észre a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának szolgálaton kívüli munkatársai, Nagy Viktor rendőr főtörzsőrmester és Kasadó Ali rendőr törzsőrmester. A szabadnapos rendőrök azonnal a gépkocsivezető segítségére siettek. Értesítették a hatóságokat, biztosították a helyszínt a kollégák megérkezéséig. Egyikőjük irányította a forgalmat, míg társa a féktárcsa résznél izzó kereket felügyelte. A főtörzsőrmester észrevette, hogy a kerék újra lángra kapott. Felkapta a porolót és eloltotta a tüzet. A katasztrófavédelem helyszínre érkező munkatársai a szükséges további intézkedéseket megtették.

Egy hete adtunk hírt hasonló esetről, ahol szintén Nagy Viktor rendőr főtörzsőrmester segített a tűz megfékezésében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.