Teljes útlezárás az M6-os autópályán

2014. 02. 07., p - 20:37
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Árokba borult egy autóbusz.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2014. február 7-én 19 óra 10 perc körüli időben az M60-as gyorsforgalmi út és az M6-os autópálya találkozásánál Babarc és Lánycsók között, a Budapest felé tartó forgalmi sávban. Az elsődleges adatok szerint eddig tisztázatlan okból egy autóbusz árokba borult, a balesetben több személy megsérült. Az életmentés és a műszaki mentés jelenleg is tart.

A balesettel érintett útszakaszon teljes  útlezárás van érvényben, a rendőrök  a Budapest irányába közlekedőket Bólynál az 57-es főútra terelik.  Pécs irányába a forgalom zavartalan.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.