Teljes útlezárás az M6-os autópályán

2015. 12. 30., sze - 09:49
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Iváncsa térségében egy kigyulladt személygépkocsi miatt a rendőrök lezárták az autópálya Budapest irányába vezető oldalát.

Az M6-os autópálya Budapest irányába vezető oldalán a 48. kilométerszelvényben - eddig tisztázatlan körülmények között - kigyulladt egy személygépkocsi. A jármű nem képez forgalmi akadályt, azonban az oltási munkálatok idejére szükségessé vált az autópálya főváros irányába vezető oldalának lezárása.

Kerülni az adonyi lehajtó használatával a 6-os számú főúton lehet.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét!

teljes útlezárás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.