Újra zavartalan a forgalom az M6-os autópályán

2017. 05. 15., h - 10:26
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök leterelték az autópályáról az elszabadult lovakat, nem történt baleset.

Mint arról korábban tájékoztattunk, 2017. május 15-én 8 óra 30 perc körül az M6-os autópálya Budapest felé haladó oldalán több elszabadult ló került az úttestre. Az állatok a forgalommal szembe vágtáztak, amit egy gépkocsizó járőr észlelt. A rendőrök a lovak elé kerültek és mivel a megfékezésük nem volt lehetséges, fényjelzéssel biztosították az útvonalukat.

A rendőrség az autópálya bal pályatest forgalmát a tengelici és szedresi csomópontjánál lezárta. A kilenc lovat a tengelici csomópontnál az autópályáról leterelték, majd az érintett szakaszt átvizsgálták, amelynek során további négy lovat találtak, amelyeket a dunaszentgyörgyi pihenőbe tereltek. Az állatok egy Paks közelében található telepről törtek ki, befogásukról a rendőrök a helyszínre érkező gazda közreműködésével gondoskodtak. Az eset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett és a lovak sem sérültek meg.

A forgalomkorlátozás véget ért, a forgalom az érintett szakaszon újra zavartalan.      


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 37-es számú főúton

Az újharangodi és a bekecsi elágazás között történt baleset miatt a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat.

 

Határsértőket tartóztattak fel Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.