Zavartalan a forgalom az M6-os autópályán

2014. 05. 25., v - 19:48
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos közúti közlekedési baleset történt Szűr közelében az M6-os autópálya Budapest–Pécs közötti útszakasz jobb oldali pályatest 177-es kilométerszelvényénél. A helyszíni szemlét a rendőrök befejezték, a forgalom újra zavartalan.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 25-én 15 óra 30 perc körüli időben egy személyautó eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és felhajtott az út melletti domboldalra. A baleset következtében a jármű svéd állampolgárságú vezetője a gépkocsiból kiesett, a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentés és a helyszíni szemle ideje alatt érvényben lévő félpályás útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalan.

A baleset körülményeit - szakértők bevonásával – a Mohácsi Rendőrkapitányság vizsgálja. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.

 

Véradást tartottak Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetével 2020. augusztus 12-én és 2020. augusztus 13-án közös véradó napot tartott.

 

Ittasan vezettek

A debreceni rendőrök befejezték az ügyek vizsgálatát.