15 perc

2015. 03. 30., h - 13:35
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győri rendőrök mentették meg a háromnapos kislány életét.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a háromnapos csecsemőnek az életét, akit a kórházból édesanyja engedély nélkül magával vitt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. március 29-én 18 óra 55 perckor a helyi kórház szülészeti osztályáról egy 32 éves győri lakos újszülött gyermekével engedély nélkül távozott. A gyámhivatal tájékoztatása alapján a hölgy ellen ideiglenes gyermekelhelyezési eljárás van folyamatban, ezért csecsemőjét nem vihette volna magával.

A rendőrök a város területén kutatásba kezdtek és a zavart viselkedésű nőt, karjában a síró csecsemővel 19 óra 10 perckor Győr-Sziget városrészben igazoltatták. Az asszony a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt és erősen szorította magához kihűlt testű gyermekét.

A rendőrök az anyát megnyugtatták és kislányával együtt a helyszínre érkező mentőszolgálati munkatársak segítségével kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.