15 perc

2015. 03. 30., h - 13:35
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győri rendőrök mentették meg a háromnapos kislány életét.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a háromnapos csecsemőnek az életét, akit a kórházból édesanyja engedély nélkül magával vitt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. március 29-én 18 óra 55 perckor a helyi kórház szülészeti osztályáról egy 32 éves győri lakos újszülött gyermekével engedély nélkül távozott. A gyámhivatal tájékoztatása alapján a hölgy ellen ideiglenes gyermekelhelyezési eljárás van folyamatban, ezért csecsemőjét nem vihette volna magával.

A rendőrök a város területén kutatásba kezdtek és a zavart viselkedésű nőt, karjában a síró csecsemővel 19 óra 10 perckor Győr-Sziget városrészben igazoltatták. Az asszony a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt és erősen szorította magához kihűlt testű gyermekét.

A rendőrök az anyát megnyugtatták és kislányával együtt a helyszínre érkező mentőszolgálati munkatársak segítségével kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.