Ágyneműtartóból került elő a fatolvaj

2015. 01. 05., h - 13:02
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ófehértó külterületén lopott fát a férfi, akit kamerafelvétel alapján lakásán fogtak el a máriapócsi rendőrök. (videóval)

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrse a külterületi lopások megelőzése és felderítése érdekében több biztonsági kamerát helyezett el illetékességi területén. Az egyik ilyen kamera 2015. január 2-án Ófehértó külterületén kapott lencsevégre egy fatolvajt, akit a jó hely- és személyismerettel rendelkező rendőrök a felvétel alapján azonosítottak. Amikor a 23 éves ófehértói férfi lakásán még aznap megjelentek az egyenruhások, ő az ágyneműtartóban próbált elrejtőzni. A fiatalembert előállították a rendőrőrsre, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.