Alkalom szüli a tolvajt

2017. 06. 10., szo - 08:34
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezáratlan állapotban leállított autót lopott el egy helybeli fiatal egy szegedi bútorbolt udvarából. A rendőrök egy órán belül a járművel együtt megtalálták.

A 23 éves férfi 2017. június 09-én 13 óra 45 perc körül ment be a bútorbolt udvarába, ahol a lezáratlan járműre talált, melyben az indítókulcs is benne volt. Az autót elindította és az abban szállított áruval együtt ellopta. A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a városban, egy órán belül megtalálták a járművet és a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak.

A terhelt ellen lopás bűntettének elkövetése miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.