Egy erdőben eltévedt családot mentettek meg a rendőrök

2016. 03. 15., k - 20:47
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy Vágáshuta melletti erdőben eltévedt családot kutattak fel és mentettek meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. március 15-én 15 óra 15 perckor érkezett bejelentés, amely szerint a Zempléni-hegységben lévő Vágáshuta település környékén lévő erdőben egy négytagú kiránduló család – köztük egy hét hónapos gyermekkel – eltévedt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei - Takács Péter r. főtörzszászlós és Bacsó Attila r. zászlós - telefonon keresztül fel tudták venni a kapcsolatot a család egyik tagjával, aki leírta a környéket, ahol tartózkodtak, illetve ahol a túrázásuk során jártak.

A rendőrök kiváló helyismeretüknek köszönhetően fél órán belül megtalálták – a borús, esős időben, még sötétedés előtt - az eltévedt családot és őket épségben szálláshelyükre szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvitte a nyitva hagyott autót!

Beugrott egy nyitva hagyott autóba, majd elhajtott vele az az ittas szlovák férfi, akit nem sokkal később a rendőrök elfogtak.

 

Lopás miatt keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Élettársát bántalmazta

A Tolnai Rendőrőrsön a helyi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról is határoztak.

 

Bandi, a szarvasbika

Ötvöskónyiban, pónilovakkal együtt nevelkedett az eltulajdonított vad.

 

Közlekedésbiztonsági ellenőrzés Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és Budapest Főváros Kormányhivatal III. Kerületi Hivatala Közlekedés Felügyeleti Főosztályának munkatársai közösen ellenőrizték a fővárosban közlekedő járműveket.