Életet mentett az azonnali reagálás

2014. 05. 12., h - 12:02
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy apa azzal fenyegetőzött, hogy végzetes lépésre szánja magát, így nemcsak önmagára, hanem három gyermekére is veszélyessé vált. Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal reagáltak.

A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói 2014. május 7-én 14 óra 30 perckor megkeresték az Edelényi Rendőrkapitányság vezetőjét, hogy a kollégák nyújtsanak segítséget egy ügy megoldásában. A rendelkezésre álló adatok szerint K. József budapesti férfivel szemben a Pásztói Rendőrkapitányság egy családi konfliktus miatt zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A gyanúsított pedig egy edelényi ingatlanba vitte az élettársával közös nevelésben álló gyermekeiket és azzal fenyegetőzött, hogy nemcsak magával, de a három gyermekkel is végez.

Az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozói a tudomásukra jutott információk birtokában azonnal és haladéktalanul intézkedtek, így mintegy 20 percen belül biztonságba tudták helyezni a gyermekeket.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság a férfivel szemben jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.