Életveszélyben volt

2017. 01. 07., szo - 12:05
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök nem hagyták, hogy a tornyospálcai férfi a hideg házban töltse az éjszakát.

Tornyospálcáról érkezett bejelentés a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2017. január 6-án 22 óra körül. A bejelentő elmondta, hogy egyik rokona veszélyben lehet fűtetlen otthonában. A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a megadott címen található tornyospálcai házhoz mentek. A romos, korábban szinte teljesen kiégett, nyílászárókkal egyáltalán nem rendelkező épület egyik fűtetlen helyiségében megtalálták az 58 éves férfit. A rendőröknek a férfi elmondta, hogy ott kívánja tölteni az éjszakát, nem szeretne elmenni onnan. Orosz Zoltán r. főtörzsőrmester és Bartha Tibor r. zászlós meggyőzték, hogy saját érdekében menjen velük, hagyja el a házat, ahol a benti hőmérséklet megegyezik a kint mérhető -20 Celsius fokkal. A férfi végül beleegyezett, hogy rokona fűtött, meleg otthonába vigyék, ahol biztonságban tölthette az éjszakát.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kicserélte a rendszámot

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei elfogtak egy férfit, aki egy forgalomból kivont személygépkocsira egy másik járműre kiadott hatósági jelzést szerelt fel.

 

Állatkínzás miatt kell felelniük

A Szegedi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy pécsi nővel és lányával szemben, akik egy bőröndbe zártak, majd magára hagytak egy kutyát Szeged belvárosában.