Ellenállt a rendőri intézkedésnek

2014. 04. 16., sze - 10:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Készenléti rendőrök intézkedtek a jászladányi kerékpárossal.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében megerősítő erőként jelen lévő Készenléti Rendőrség egyik egysége 2014. április 15-én 14 óra 45 perckor Jászladány egyik utcáján igazoltatott egy férfit, aki kerékpárjának vázán egy másik helyi lakost szállított a járdán közlekedve. A 19 éves kerékpáros a jogszerű intézkedés alól többször megkísérelte kivonni magát, melyet a rendőri felszólítások ellenére sem volt hajlandó abbahagyni. Az egyenruhások a jogsértőt előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, ahol vele szemben jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Arccsonttörést szenvedett

A kiskunfélegyházi rendőrök befejezték a helybéli testvérpár ügyében a vizsgálatot. Egyikükkel szemben garázdaság, másikukkal szemben súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést.

 

Ötven illegális migráns egy nap alatt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba ötven határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök negyven főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, tíz személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.

 

Libát és kocsit lopott

A Kiskunmajsai Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja ittasan, jogosítvány nélkül vezette a lopott autót.