Ellenállt a rendőri intézkedésnek

2014. 04. 16., sze - 10:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Készenléti rendőrök intézkedtek a jászladányi kerékpárossal.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében megerősítő erőként jelen lévő Készenléti Rendőrség egyik egysége 2014. április 15-én 14 óra 45 perckor Jászladány egyik utcáján igazoltatott egy férfit, aki kerékpárjának vázán egy másik helyi lakost szállított a járdán közlekedve. A 19 éves kerékpáros a jogszerű intézkedés alól többször megkísérelte kivonni magát, melyet a rendőri felszólítások ellenére sem volt hajlandó abbahagyni. Az egyenruhások a jogsértőt előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, ahol vele szemben jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.