Fokozott ellenőrzés a devecseri használtcikk piac környékén

2015. 07. 25., szo - 10:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagyszabású akciót hajtott végre a rendőrség - magyar és osztrák társszervek bevonásával - a devecseri használtcikk piac környékén.

Az ajkai és devecseri egyenruhások osztrák rendőrökkel, a készenléti rendőrökkel, valamint a NAV munkatársaival nagyszabású akció keretében fokozott ellenőrzést hajtottak végre.Az ajkai rendőrkapitány 2015. július 25-én hajnalra helyi bűnügyi és közbiztonsági körözési célú fokozott ellenőrzést rendelt el. Az ellenőrzés végrehajtásában az osztrák és magyar társszervek, valamint polgárőrök is közreműködtek. Az akció során 2015. július 25-én 3 óra 30 perctől 7 óra 30 percig a Devecser és Nemeshany térségében felállított ellenőrző-áteresztő pontokon áthaladó járművek fokozott ellenőrzését, illetve a benne ülő személyek igazoltatását végezték el a rendvédelmi szervek munkatársai. Háromszázötven fő igazoltatattak, százkilencven gépjárművet vizsgáltak át, valamint az akció során elfogtak egy körözött személyt. Tizennégy esetben indult közlekedési szabályszegés miatt eljárás, nyolc esetben pedig helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.