Készenléti rendőrök intézkedése Nagykörűben

2013. 12. 09., h - 09:40
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették a jogsértő férfit.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy nagykörűi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves férfi 2013. december 8-án 9 óra 55 perc körüli időben Nagykörű külterületén, a Tisza gát partján lehullott faágakat gyűjtött össze és tulajdonított el. A helyszín közelében járőröző Készenléti Rendőrség munkatársai tetten érték a jogsértő férfit cselekménye közben. A nagykörűi lakost a rendőrök előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Garázdaság Egerben

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható fiatal azonosításához.

 

Unokája rabolta ki a nagymamát

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.