Közlemény

2016. 06. 05., v - 18:36
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Két egymásra támadó migránst fékezett meg a rendőrség.

A Nyírbátori Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban 2016. június 5-én 15 óra 35 perckor történt rendbontás. Az intézmény közösségi helyiségében egy afgán és egy iraki illegális bevándorló között alakult ki a televízió használata miatt nézeteltérés. A férfiak dulakodni kezdtek. A helyiségben az agresszivitásnak 35 migráns volt a szemtanúja, akik közül néhányan ingerelték a rendbontókat. Az őrök beavatkoztak, gázspray-t, testi kényszert és bilincset alkalmaztak. Az esemény során senki nem sérült meg, a rendőrség az intézmény rendjét helyreállította. A befogadó központban nyugalom van, a rendbontás Nyírbátor közrendjét nem befolyásolta. A Nyírbátori Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban és Nyírbátorban a rendőrség a korábbi napokhoz hasonlóan a közrendet és a közbiztonságot megerősített rendőri jelenléttel fenntartja.

 

A Nyírbátori Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban a mai napon 99 illegális bevándorlót tartanak őrizetben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.