Közös szolgálat a rászorulókért – videóval

2017. 01. 10., k - 11:05
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök és polgárőrök közös szolgálatokat szerveznek a téli időszak rászorulóinak megsegítése érdekében.

A Győri Rendőrkapitányság a polgárőrökkel és több esetben a társszervekkel együtt keresi fel azokat az embereket, akik fűtetlen épületekben vagy az utcán élnek.

A járőrök 2016. január 9-én az esti órákban a polgárőrökkel közös szolgálatot szerveztek a város rászorulóinak megsegítése érdekében, akiknek meleg teát adtak és tájékoztatták őket, hogy hol találnak melegedőt, ingyenes szálláshelyet.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei a fagyos időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a vidék időskorú lakóinak és szerényebb körülmények között élőinek rendszeres látogatására is annak érdekében, hogy meggyőződjenek az állapotukról és az esetleges segítségnyújtás szükségességéről.

A rendkívül hideg időjárásban fontos az állampolgárok fokozott odafigyelése is, ha kell, hívjanak segítséget a rászorulóknak!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök megelőzték a sértettet

Még be sem jelentette kocsija eltűnését a tulajdonos, amikor az őt felkereső egyenruhások közölték: megvan a jármű. Kiderült, helyi fiatalok szórakozásból eltolták, majd szétverték.